celkem inzerátů: 10 442  |  inzerce za 24 hodin: 286

Vyhledávání:



Německý důstojnický kordík luftwaffe,pěkná replika

číslo inzerátu: 3133483
inzerát vložen: 27.4. 2024 12:23
Prodám tuto moc pěknou repliku německého kordíku luftwaffe pro důstojníky i s pouzdrem ve zlatém provedení.Určitě sběratelům německých militárií na zdi jako dekorace ostudu neudělá.Je úplně nový.Ceny těchto originálních kousků jdou dnes do závratných výšek,tudíž toto je dobrá volba,doplnit sbírku ,nebo vitrýnu pěkně udělanou replikou za rozumný peníz.Výrobce už ho přestal vyrábět,tudíž jedinečná možnost ho ještě zakoupit. Nabídky prosím pouze na e-mail.Díky.

Upozornění: Toto je určeno pro sběratele, studium historie nebo pro reenaktory. V žádném případě nesmí být zneužito k propagaci fašismu nebo jiného hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka.

Lokalita Nevyplněno

Cena: 2 500,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-426991

Telefon: Nevyplněno

Lokalita: Nevyplněno


Všechny inzeráty uživatele ID-426991

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 1 + 5 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7144)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02