celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 390

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Historie » Války růží - Robin Neillands 

Války růží - Robin Neillands

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Historie.

Války růží - Robin Neillands

Číslo inzerátu: 2978477
inzerát vložen: 18.5. 2019 22:33
Vydalo NAŠE VOJSKO, 1994. Dramatický popis války červené a bílé růže a osudů jejích hlavních aktérů - Lancasterů a Yorků. Populární výklad přibližuje příčiny války, jež nachází v napjatých vztazích mezi Jindřichem VI. a jeho poddanými i mezi vévodou z Yorku a Somersetem. Neillands však nenachází jedinou příčinu těchto občanských bojů, neboť dobová Anglie trpěla nezákonností, spory šlechty a špatnou vládou. Třicetiletá občanská válka se tak stala nevyhnutelnou... Čtenářsky velice přístupná rekapitulace války červené a bílé růže.
Text je řazen logicky, chronologicky a tak čtenář nemusí listovat sem a tam. Jako další plus možno považovat rodokmen královských rodin, a tak se čtenář velmi snadno orientuje. Zcela jistě dobrá volba ke čtení.
Kniha je velice zachovalá, skoro jako nová.
Zašlu na dobírku (cena poštovného 97 Kč) nebo po domluvě do 100 km od Ústí nad Labem dovezu (cena za dovezení podle vzdálenosti, např. Praha - 100 km - 53 Kč).

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5206)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01