celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 1295

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Fitness, posilovna » Ostatní » Systém Vacuwalk 

Systém Vacuwalk

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Systém Vacuwalk

Číslo inzerátu: 2914992
inzerát vložen: 29.9. 2015 10:39
Nabízím k prodeji velmi oblíbený a prověřený Systém Vacuwalk .
Celkově funkční, jen běhoun je poškozen - viz přiložené foto. Mohu nabídnout a zajistit i celkový repas, cena pak bude vyšší. Stroj je ihned k odběru a prodej velmi spěchá.
Vacu body-space je přístroj, který využívá podtlakové terapie, která zefektivňuje spalování tukové tkáně v problematických partiích těla ( bříško,boky, stehna, hýždě). Je to podtlakové zařízení, ve kterém se při cvičení rozšiřují cévy, čímž dochází ke složitému procesu - zbavování se vody a toxinů z těla a v další fázi k likvidaci tělesného tuku. Zbavování celulitidy v průběhu cvičení je hlavní výhodou tohoto přístroje, protože 70% krve, které je umístěná v horní části těla je velmi rychle přesunutá do spodní.
Dále mohu nabídnout svojí fitnesspohotovost, kde servisuji veškeré fitness stroje a vybavení. V případě zájmu od-koupím Vaše fitness zařízení a to i poškozené. Volejte, pište - jistě se dohodneme.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5993)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01