celkem inzerátů: 10 449  |  inzerce za 24 hodin: 1019

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Zahrada » Rostliny » Semena » Litchi tomato - liči rajčátka 

Litchi tomato - liči rajčátka

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Semena.

Litchi tomato - liči rajčátka

Číslo inzerátu: 2779661
inzerát vložen: 18.9. 2017 03:51
Lilek hulevníkolistý (Solanum sisymbriifolium) je rostlina pocházející z Jižní Ameriky, kde byla důležitou součástí domorodé kuchyně po stovky let.
Kvete atraktivními, bílými květy. Plodem jsou sladká, jasně červená mini rajčátka. Konzumují se za syrova, případně mohou být použity v širokém spektru kulinářských specialit - do ovocných koláčů, zavařenin, džemů a omáček, do sorbetů nebo i vína.
Rostliny se předpěstovávají v únoru/březnu.
Lze je pěstovat na zahradě jako letničku případně mohou být umístěny v bytě, ve skleníku či v zimní zahradě apod., jsou nenáročné.

Rostliny lze také využít při pěstování brambor jako bio ochranu proti háďátkům.

Prodám semena (v ceně je 15 semen - osobní odběr = 20Kč nebo pošta - platba předem na účet = 38Kč)
Při objednání více druhů semen jen jedno poštovné!

Dále nabízím semena těchto rostlin (za 20Kč): jaltomata procumbens (lileček poléhavý - mexická rajčato-borůvka), divoké rajče červené i žluté, rajče černý princ, velikán, kumato a san marzano, withania somnifera (vitánie snodárná - aswaganda, indický ženšen), sléz maurský, měsíček lékařský, echinacea purpurea (třapatka nachová), bazalka posvátná (tulsí), šalvěj muškátová, libeček lékařský, kustovnice čínská - goji, hořčice čínská salátová, čtyřboč (novozélandský špenát), dýně olejná butternutt (máslová), muškátová a hokkaido a tabák virginský (lizard tail orinoco) (za 50Kč)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 291)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01