celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 626

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » PC bazar » Software » Adobe Photoshop Elements 8.0 CZ - Krabicová verze 

Adobe Photoshop Elements 8.0 CZ - Krabicová verze

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Software.

Adobe Photoshop Elements 8.0 CZ - Krabicová verze

Číslo inzerátu: 3120385
inzerát vložen: 12.7. 2019 08:47
Prodávám krabicovou a přenositelnou verzi i pro komerční využití starší verze Adobe Photoshop Elements 8.0 CZ. Již nevyužijeme a proto prodávám. Ochrana je pouze ohledně aktivace po internetu s tím, že pokud použijete na jednom PC a lze používat ovšem jen na jednom počítači... Takže v případě přechodu na další PC je nutné než odinstalujete program z daného PC v programu provést deaktivaci, aby fungovala i na dalším PC a šla aktivovat, což jsem udělal. Stav je velmi dobrý a krabice malinko jetá. DVD kvůli asi nevhodnému středu v krabičce má střed cca 4mm prasklý, ale vůbec to ničemu nevadí a klidně teoreticky půjde i 10x znovu nainstalovat. Ono i tak po nainstalovaní většinou není třeba už instalovat. Pouze v případě pře-instalace systému nebo přechod na jiné PC. Nicméně je možnost také pak přehodit i za jinou krabičku s jiným středem. Médium bylo možná tak cca 4x vyndáno a zandáno. Součástí je komplet to, co bylo v balení. Krabice, DVD médium v DVD BOX krabičce a nějaká brožurka.

Důležité upozornění - Jelikož jde o starší verzi, která někomu může v klidu postačovat, tak má omezení pouze na použití do Windows 7. Podporuje jinak Windows XP, Vista a 7 maximálně. Na novějším systému už nefunguje a nejde doinstalovat, takže těžko zprovozníte. Udělá to chybu kvůli novějším Windows v instalaci. Nicméně pokud nyní nebo do budoucna používáte Windows 7, tak až jim skončí podpora a máte v plánu na něco je používat je dále, tak můžete klidně na jiném HDD se systémem Windows 7 třeba provozovat i Offline, kdy stačí cca na minutu se jen připojit na internet pro první aktivaci a po té už není internetu třeba, pokud program nehodláte pře-instalovat. Takže i takto lze třeba používat řadu let dále.

Možný je osobní odběr v Praze po domluvě na místě předání nebo by se dalo domluvit i na odeslání poštou při platbě předem na bankovní účet. Poštovné a možnosti odeslání jsou také na domluvě. Nicméně nejlépe bych předal Software osobně a byl i u instalace na vaše PC/Notebook. Proč? Protože po aktivaci by třeba někdo mohl říct, že mu to nešlo aktivovat a že chce vrátit peníze a aktivoval si to. Pak by dostal peníze zpět + měl zakoupen program zdarma aktivní a já bych mohl DVD vyhodit a byla již k ničemu. Navíc právě ač by neměl být problém s aktivací, kdyby oprávněně byl, tak pak nemám jistotu, zda byl nebo zda si to někdo aktivoval a chtěl vrátit peníze. Z tohoto důvodu by byla vhodná tato podmínka ideálně, kdy bych byl u instalace a aktivace. Pokud by někdo to chtěl mít na notebooku, tak by to bylo ideálně a šlo by se sejít někde v centru Prahy.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6719)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01