celkem inzerátů: 10 463  |  inzerce za 24 hodin: 548

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Vysílačky, CB » 5x radiostanice Motorola GP320 UHF 

5x radiostanice Motorola GP320 UHF

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Vysílačky, CB.

5x radiostanice Motorola GP320 UHF

Číslo inzerátu: 3215246
inzerát vložen: 21.9. 2021 20:29
Levně prodám set pěti kusů radiostanic typu motorola gp320 uhf v originálním motoroláckém šestinásobném nabíječi. všechny spolu vzájemě komunikují a jsou nastaveny na maximální možný výkon 4w a na společném kmitočtu. lze nastavit jakoukoli frekvenci od 403 do 470 mhz bez omezení, nebo využít bežně dostupných bezlicenčních frekvencí pro běžné bezplatné vysílání. ( 422-449 mhz)

šestinásobný nabíječ se stará nejen o nabíjení, ale o celkovou údržbu baterií, lze je i formátovat. po nabití udržuje baterie stále nabité. napájení je z běžné sítě 230v, nebo přes převaděč z auta.

vše je samozřejmě funkční, nabíječ je v perfektním stavu, vysílačky mají běžné povrchové opotřebení a tak trochu ošoupané nápisy "motorola" v přední části a tak jak jsou nastaveny je lze okamžitě využívat v jakémkoli provozu. s kvalitními motorolami máte jistotu, že se opravdu dovoláte kam potřebujete. jsou odolné proti pádu, vodě, prachu apod. a hlavně "blbuvzdorné", váš zaměstnanec ji nemůže bez vašeho vědomí "rozladit", nebo "přeladit" a může mu stokrát padat na zem. (tvrdý plast + vnitřní hliníková výztuž)

donedávna se užívaly ve vozech k zabezpečení přepravy nadměrných nákladů. (způsob komunikace: franto doleva, franto doprava, franto dobrý, franto jedeš blbě...)

cena za všech 5 kusů + nabíječ je 9.600,-kč ( původně 78 tis )

možno přidat příslušenství:

programovací usb kabel za 450,-kč. software zdarma. (pro windows 7 až 10 )

externí sluchátka s mikrofonem (nové-nepoužité) za 350,-kč / kus. mikrofon je na kabelu, sluchátko se zavěsí na ucho, nepadá. vhodné pro skrytou komunikaci.

lze poslat poštou na dobírku.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7201)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01