celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 294

Vyhledávání:



Paměťové karty Compact Flash 16GB - 2ks

číslo inzerátu: 3214918
inzerát vložen: 27.1. 2024 14:03
Používané, bez vady, přechod na nový foťák, který je již nepodporuje.

Flash paměti představují speciální typ paměťových médií určený především pro přenosná zařízení. Flash paměti se vyznačují malými rozměry, nízkou spotřebou energie, vysokou spolehlivostí a rychlým přístupem k uloženým datům. Spojují v sobě výhody pevného disku a RAM pamětí - nemají žádné pohyblivé části, informace zůstávají uložené i bez napájení (tzv. nonvolatilní paměť). Jsou však velmi odolné (bez ztráty dat vydrží i pád na zem), data zůstanou uložená bez napájení až 10 let.

Paměti typu CompactFlash nacházejí použití v digitálních fotoaparátech, PDA zařízeních, ale i noteboocích apod. Dá se s nimi pracovat samozřejmě i na běžném počítači, je však nutné použít patřičný adaptér (pod operačním systémem se pak flash paměť tváří jako další pevný disk a také tak s ní lze pracovat). Pomocí flash adaptéru lze například jednoduše a rychle stáhnout fotografie z digitálního fotoaparátu do počítače nebo notebooku.

CompactFlash paměti z produkce firmy SanDisk vždy patřily k tomu nejlepšímu na trhu. Řada známá pod názvem CompactFlash Ultra se může pochlubit mnoha vlastnostmi, které levnější alternativy nabídnout nemohou. Flash paměť s vysokou hustotou a optimalozovaným řadičem nabídne nesrovnatelně vyšší maximální rychlosti až 50 MB/s. Díky tak vysoké rychlosti a solidní kapacitě 16 GB je tato karta vhodná pro moderní digitální fotoaparáty s vysokým rozlišením, které kladou značné nároky na záznamová média.

Poštovné-zásilkovna 70 Kč

Lokalita Nevyplněno

Cena: 500,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-44157

Telefon: Nevyplněno

Lokalita: Nevyplněno


Všechny inzeráty uživatele ID-44157

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 8 + 8 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3775)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01