celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 2062

Vyhledávání:



K prodeji nabízíme historický mlýn na řece Dyji ve Znojmě

číslo inzerátu: 3203633
inzerát vložen: 18.4. 2024 20:41
Unikátní historický vodní mlýn se prodává včetně rozsáhlých pozemků.
Základy této stavby pochází z doby románské, je jednou z posledních zachovalých staveb tohoto typu na řece Dyji. Jedná se o obytnou dvoupatrovou budovu, ve které byly původně dva byty a soukromá kaple. Pod touto částí se nachází klenuté cihlové sklepení s archivním sklepem na víno. Na obytnou část navazuje dvoupodlažní objekt mlýnice s technickým zázemím mlýna a další částí budovy určenouí k bydlení. Zde byly již započaty stavební úpravy. Ve dvoře stojí ještě samostatný přízemní domek, částečně obyvatelný. Dvorní trakt uzavírá jednopatrová budova skladu a zděná brána. Tyto stavby a nádvoří se rozkládají na ploše 2605 m2. Užitná plocha budov je 1530 m2. Budovy jsou citlivě zrekonstruované a jsou v dobrém stavebně technickém stavu. Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě. Je potřeba kompletně zrekonstruovat interiér, který je ponechán většinou v původním stavu. Mlýn je situovaný na mlýnském náhonu řeky Dyje. K mlýnu patří stodola na druhém břehu náhonu a atraktivní pozemky o výměře 5063 m2, v blízkost rozšiřující se výstavby rodinných domů.

Tento objekt nabízí široké možnosti využití, například hotel, penzion restaurace, centrum pro seniory, výrobní dílna ( stolařství a podobně), firemní sídlo, umělecká a výstavní galerie a další.

Cena je k jednání v RK.

S financováním vám rádi pomůžeme!

Lokalita Znojmo

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: Reality Plachý

Telefon: +420 774 919 434

Lokalita: Znojmo


Všechny inzeráty uživatele Reality Plachý

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 3 + 2 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3477)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01