celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej patrového rd 4+1 ,211m2, kamenný přívoz -kamenný újez 

Prodej patrového rd 4+1 ,211m2, kamenný přívoz -kamenný újez

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej patrového rd 4+1 ,211m2, kamenný přívoz -kamenný újez

Číslo inzerátu: 3200852
inzerát vložen: 20.1. 2021 23:27
Prodej patrového rd 4+1 ,211m2, kamenný přívoz -kamenný újezdeck prodeji patrový rodinný dům v kamenném přívozu, okr. praha západ. stojí na rovinatém oploceném pozemku 1368 m2, zastavěná plocha domu je 150 m2. vnitřní dispozice je kuchyň, čtyři pokoje, komora, předsíň, koupelna, wc, sklad potravin, sklad dřeva a rozsáhlé podkroví. neprůchozí obytné místnosti jsou vybaveny běžným nábytkem, v kuchyni je plynový pb sporák, v koupelně vana, umyvadlo a válec na ohřev tuv. v přístavku pod schody je vodárna, wc je samostatné, ve sklípku pod komorou je kotel út. dům byl postaven v r. 1934 a byl součástí velkého hospodářství. má přípojku elektro 380v, přípojku vody z vlastní kopané studny a odpad sveden do septiku s možností připojení na obecní tlakovou kanalizaci. na sedlové střeše jsou pálené tašky bobrovky, okna dřevěná špaletová, na podlahách dlažba, parkety a v podkroví dřevo. druhou budovou na pozemku je velká stodola se zastavěnou plochou 165 m2. ta byla hospodářsky využívána a nyní může dál sloužit pro podnikání. významným zhodnocením může být také přestavba na bydlení. její vnitřní prostor včetně podkroví nabízí více než 300 m2 užitné plochy. dům s pozemkem leží na pravém břehu sázavy v nezátopové oblasti, ve stávající zástavbě rd. je orientovaný na slunnou jižní stranu a je přístupný z obecní asfaltové komunikace. kamenný přívoz leží 25 km od prahy ve vyhledávané posázavské rekreační oblasti. praha je dostupná autem, autobusem, nebo vlakem po zajímavé trati posázavského pacifiku. v obci je škola, mateřská škola, obecní úřad, pošta, obchod a restaurace. více služeb je v jílovém u prahy nebo v benešově.

okres praha-západ
velikost 4 pokoje
plocha užitná 211 m²
plocha pozemku 1.368 m²
stav objektu dobrý
budova cihlová
typ domu patrový

poloha objektu samostatný
en. náročnost b. g (penb nedodán)
parkování ano
terasa ano
sklep ano
telekomunikace telefon
doprava vlak, autobus
voda místní zdroj
elektřina 400v
odpad septik
topení ústřední tuhá paliva

v případě zájmu o prohlídku a inforace pište do formuláře a zanechte tel.kontakt.

tato nabídka neplatí pro rk

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02