celkem inzerátů: 10 452  |  inzerce za 24 hodin: 352

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Kanceláře » Kancelářské prostory, ul. Staňkova, Brno 

Kancelářské prostory, ul. Staňkova, Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kanceláře.

Kancelářské prostory, ul. Staňkova, Brno

Číslo inzerátu: 3182123
inzerát vložen: 16.9. 2020 19:06
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme pronájem kancelářského prostoru - 3x místnost + zázemí. Lokalita ul. Staňkova, Brno - Veveří.
Nabízený prostor je s orientací do klidové strany, jedná se dispozičně o vstupní halu vybavenou jako přijimací místnost s posezením, dále vstup do prostorné kanceláře, lze využít jako jednací místnost, školicí místnost nebo kancelář pro několik osob - velké trojdílné okno. Z haly dále vstup do menší kanceláře, kde jsou momentálně umístěny 3 pracovní stoly. Okno balkonové, takže je v kanceláři dostatek denního světla. Následně má prostor sociální zázemí, umyvadlo, sprchový kout a toaleta. Další toaleta má samostatný vstup. Dále menší komora.
Jedná o ucelený prostor v I. patře budovy. Celková plocha 50m2. Nově zřízeno stropní led osvětlení s rozptýleným světlem.
Internet je v ceně pronájmu.
Vybavení kanceláří lze ponechat nebo lze vystěhovat. Vybavení přijímací haly zůstává součástí pronájmu.
Měsíční platby: nájem 10.000,-Kč + zálohy na služby dle počtu osob cca 2.000,-Kč. Platba za elektroměr se hradí zvlášť, přepisuje se na klienta. Budova má vlastní kotelnu. Nastěhování dle domluvy.
V blízkosti budovy je k dispozici kavárna s občerstvením, tenisové kurty, v pochůzkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost. Dále park Lužánky.
Cena: nájem 10.000,-Kč, zálohy na služby 2.000,-Kč + jistota/kauce + provize RK.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3471)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01