celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 891

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Nabízíme prodej rodinného domu v obci Luka u Verušiček 

Nabízíme prodej rodinného domu v obci Luka u Verušiček

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Nabízíme prodej rodinného domu v obci Luka u Verušiček

Číslo inzerátu: 3169277
inzerát vložen: 26.11. 2020 10:29
Nabízíme k prodeji dům v obci Luka poblíž Verušiček, cca 30km od Karlových Varů a 4km od hlavního tahu Praha - Karlovy Vary. Jedná se o bývalou poštu s pozemkem 434m2 (+ 18m2 parkoviště) z toho 86m2 je zastavěná plocha. Dům má dvě patra s prostornou půdou se snadným vstupem, kterou lze po rekonstrukci využít také k bydlení. V přízemí je sedm menších místností, v 1. Patře jsou tři místnosti, velká kuchyň a koupelna. Toto patro je po menších úpravách prakticky připraveno k bydlení. Půda je rozdělena na velkou místnost a dvě menší. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva, ohřev vody přes elektrický bojler. Voda je napojena na veřejný vodovod. Dům není vybaven připojením plynu, avšak v kuchyni jsou plynová kamna s připojením plynové bomby. V prvním patře jsou nová plastová okna, vchod ze zahrady je zrekonstruován. Cena nezahrnuje daň z nabytí nemovitosti. Energetická náročnost budovy třídy G.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01