celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 179

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Lyžování » Lyže » Carvingové lyže Elan Amphibio 88 Ti 16/17 

Carvingové lyže Elan Amphibio 88 Ti 16/17

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Lyže.

Carvingové lyže Elan Amphibio 88 Ti 16/17

Číslo inzerátu: 3125701
inzerát vložen: 28.2. 2019 08:20
Univerzální lyže postavené zejména pro lyžování na upravené sjezdovce, díky svým parametrům ale pomohou na rozměklé sjezdovce a mírně přispějí ke komfortu jízdy v měkkém sněhu (prašanu). Výseč jejich dovedností obsáhne zejména obvyklé podmínky (upravená, ale měkká sjezdovka) a průměrné jízdní situace (rychlost, délka oblouku). délka oblouku).

Nový model lyže umožňující pohodlné zvládnutí všech lyžařských terénů. I tento model využívá nové konstrukce Amphibio 4D. To vše dává lyži spolehlivost a přesnost ve vedení oblouku za všech sněhových podmínek. Konkávně tvarovaný Titan na patce zaručuje rychlý výjezd z oblouku.

Technologie:

Profil Technologie Amphibio 4D: Profil Amphibio® je výsledkem odlišné konstrukce pravé a levé lyže. Kombinace našeho profilu Amphibio® s tvarovaným titanem nám umožnila vytvořit první 4D technologii, která kombinuje výhody rockerového profilu na vnější části lyže (pro snadnější zatáčení) a camberového profilu na vnitřní části lyže (pro lepší přilnavost hran) s konvexní špičkou (pro přesné nasazení oblouku) a konkávní patkou (pro rychlý výjezd z oblouku). Odlišná konstrukce levé a pravé lyže umožňuje univerzální výkon na všech typech terénů.
Dvojitě tvarovaný XTi: Speciální lehká konstrukce určená pro velmi kvalitní široké lyže. jedna vrstva titanu umožňuje lepší kontrolu nad hranami, zatímco podélně umístěná karbonová vlákna jsou zárukou snadné ovladatelnosti lyží a plynulých přechodů v obloucích, což je u širších lyží velmi důležité.
Boční hrany RST: Přispívá k efektivnějšímu přenosu síly a energie od lyžaře na hrany, díky čemuž hrany lyží optimálně drží od špičky až po patku.
Dřevěné jádro Response Frame: Dřevěné jádro Response Frame je unikátní inovativní laminované dřevěné jádro, které sahá od špičky až po patku. Umožňuje přímý přenos sil a optimální torzní stabilitu díky kombinaci tvrdého a měkkého dřeva- tvrdé dřevo vytváří okolo měkkčího dřeva rám.

PC 21230,-
184 cm
R19 m
135x88x116

176 cm
R17,2 m
135x88x116

170 cm
R15,5 m
135x88x116

Mohu nabídnout i jiné lyže (např. značek: Atomic, Salomon, Volkl, Blizzard, Elan, Fischer, Rossignol, Head, Nordica, K2, Kastle, Stockli, Dynastar, atd.) a také boty (např. značek: Atomic, Salomon, Dalbello, Tecnica, Rossignol, Lange, Nordica, Fischer, Scott, atd.) + další vybavení (hole, helmy, brýle, chrániče). Mám široký výběr. Napište si o aktuální nabídku. Rád Vám poradím s výběrem. Osobní odběr v kamenné prodejně - Železný Brod. Případně zašlu na dobírku. Doklad - záruka 2 roky. V případě zájmu nastavím vázání

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3886)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01