celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 294

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+1 » Prodej cihlového bytu 2+1 v OV, CP 56 m², Vyškov 

Prodej cihlového bytu 2+1 v OV, CP 56 m², Vyškov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+1.

Prodej cihlového bytu 2+1 v OV, CP 56 m², Vyškov

Číslo inzerátu: 3103820
inzerát vložen: 18.7. 2018 11:51
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje cihlového bytu. Jedná se o světlý, designový a prostorný byt s balkonem o dispozici 2+1 v osobním vlastnictví. Atraktivní adresa a lokalita. Ve Vyškově mnoho prostorných, pěkných bytů v dobré lokalitě nenajdete. Výhodou bytu je jeho poloha v nejvyšším patře.

Jedná se o zcela nově zrekonstruovaný cihlový byt 2+1 nacházející se ve 4. NP. Celková užitná plocha bytu je 56 m² a je velmi zdařile prostorově řešený. Byt disponuje kuchyní s novou kuchyňskou linkou a jídelním koutem, obývacím pokojem, ložnicí, samostatnou luxusní koupelnou se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Koupelna je vybavena samostatným žebříkovým radiátorem. Kuchyňská linka je vybavená novou sklokeramickou varnou deskou a novými spotřebiči - vše v provedení nerez. Cena je včetně kuchyňské linky i kuchyňských spotřebičů.

Všechny pokoje jsou samostatné. V chodbě je k dispozici vestavný úložný prostor. Ve všech pokojích je položena zcela nová plovoucí podlaha, v koupelně a na toaletě dlažba. V bytě jsou nová plastová okna. Samozřejmostí bytu je také balkon.V celém bytě byly provedeny nové omítky, nové odpady atd. Na toaletě i v koupelně jsou umístěna bodová světla. Bodovými světly je vybavena také předsíň. K bytu náleží samostatný zděný sklep. Samozřejmostí bytu je kabelová televize a také internetové připojení optickou sítí. Byt je možno okamžitě plně užívat.

Velmi nízké náklady na bydlení – 3 dospělí pouze 3 100 Kč (zahrnuto vše, včetně fondu oprav).

Bytový dům je kompletně revitalizován, má novou střechu, nová okna, zateplení fasády. Parkování přímo před domem.

Pro děti školka hned vedle domu. Přímo v domě se pak nachází večerka. V docházkové vzdálenosti pak zastávka MHD, nemocnice s poliklinikou, supermarkety Albert a Hypernova, škola, dětské hřiště. V těsné blízkosti se nachází také pekařství.

Vyškov, ležící téměř uprostřed Moravy na řece Hané, se nachází 30 km od Brna. Město se svými 25 tisíci obyvateli je známé zámkem, pivovarem a renesanční radnicí. Díky poloze v rovinách Hané je ideální pro toulky na kole.

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energií za poslední 3 roky.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám byt ukážu.

Lucie Burianová
Correct Real Estate, s.r.o.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3461)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01