celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Swift Classic Duette 

Karavan Swift Classic Duette

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Swift Classic Duette

Číslo inzerátu: 3090988
inzerát vložen: 1.2. 2018 14:09
Obytný přívěs Swift Classic Duette, rok výroby 1999, 2-3 lůžka, délka celkem 6.09 m, délka nástavby 4.61 m, hmotnost prázdného karavanu 875 kg, maximální přípustná hmotnost 1100 kg.
Topení na plyn, topení na 220V, rozvody a rozfuk vzduchu, ohřev vody na elektriku, ohřev vody na plyn, dvojitá okna, televizní anténa na střeše, sítě proti hmyzu na všech oknech, termo rolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, ovládací panel 12V, venkovní kaslík pro 12V baterii, venkovní přípojka plynu pro grily, elektrický pojezd Reich, stabilizátor, bezpečností patka Thule na dveřích, nosič na kola, DuoControl, venkovní sprcha, přídavné ventilátory pro lednici, držák TV, evropské zásuvky, vnitřní nádrž na vodu 70L, markýza ve vaku, nástřik podvozku.
Spaní pro 2-3 osoby. Velké sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště během 5ti minut. Toto sezení je možné využít jako dvě samostatná lůžka. K sezení je k dispozici stolek.
Kuchyně s chladničkou (220,12,plyn), plynovými sporáky, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.
Na zádi je prostorná koupelna se samostatným sprchovým boxem, chemickou toaletou, umyvadlem a úložnými prostory.
Jedná se o komisní prodej.
Karavan je ve velmi pěkném, zachovalém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01