celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 500

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+kk » Krásný, světlý a prostorný byt s lodžií OV 2+kk Vyškov 

Krásný, světlý a prostorný byt s lodžií OV 2+kk Vyškov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Krásný, světlý a prostorný byt s lodžií OV 2+kk Vyškov

Číslo inzerátu: 3072458
inzerát vložen: 14.2. 2018 12:24
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje světlého, designového a prostorného bytu s lodžií o dispozici 2+kk v osobním vlastnictví s výhledem na centrum města a Smetanovo nábřeží. Okna jsou orientované do intravilánu domu, kde se nachází travnatá plocha s relaxační zónou. Byt se je téměř v centru, vše se nachází v docházkové vzdálenosti. Velmi jednoduchý příjezd k dálnici na Brno – pouhé 3 min.

Jedná se o zrekonstruovaný byt 2+kk nacházející se ve 3.NP. Celková užitná plocha bytu je 40 m² včetně lodžie a sklepu, je velmi zdařile prostorově řešený. Byt disponuje obývacím pokojem s prostornou kuchyňskou linkou. V ložnici se nachází dostatek místa pro úložné prostory. Luxusní koupelna s vanou a toaletou. Kuchyňská linka vybavená novou sklokeramickou varnou deskou a novou elektrickou troubou. Nerezový odsavač značky Gorenje. Cena je včetně kuchyňské linky i kuchyňských spotřebičů.
Všechny pokoje jsou samostatné. Ve všech pokojích je položena zcela nová plovoucí podlaha, v koupelně a na toaletě dlažba. V bytě jsou nová plastová okna včetně žaluzií, je sem přivedena jak kabelová televize, tak také internetové připojení optickou sítí.

Jsou zde provedeny nové omítky, nové odpady aj. V celé koupelně jsou umístěna bodová světla. Bodovými světly je vybavena také předsíň. K bytu náleží samostatný zděný sklep. V domě se nachází prostorný výtah, který ulehčí stěhování. Byt je k dispozici ihned. Jsou zde velmi nízké náklady na bydlení.

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energií za poslední 3 roky.

Bytový dům je kompletně revitalizován, má novou střechu, nová okna, zateplení fasády, stoupačky, nový výtah. Parkování přímo před domem nebo hned vedle domu.

Dům není zadlužen, celková revitalizace byla uhrazena z vlastních naspořených zdrojů. Žádný úvěr se nesplácí.

Zastávka MHD je hned před domem. Pro děti školka, škola v blízkosti, hned naproti domu supermarket.

Vyškov, ležící téměř uprostřed Moravy na řece Hané, se nachází 30 km od Brna. Město se svými 25 tisíci obyvateli je známé zámkem, pivovarem a renesanční radnicí. Díky poloze v rovinách Hané je ideální pro toulky na kole.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01