celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 433

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » PC bazar » Software » 6x mix PC her - Většina velmi dobrý stav 

6x mix PC her - Většina velmi dobrý stav

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Software.

6x mix PC her - Většina velmi dobrý stav

Číslo inzerátu: 3069887
inzerát vložen: 21.8. 2019 08:36
Vyřazuji ze sbírky tyto PC hry. Většina je velmi dobrém stavu.

Můžete zakoupit i pouze vybranou hru samostatně. Možný je osobní odběr v Praze po domluvě na místě předání nebo by se dalo domluvit i na odeslání poštou při platbě předem na bankovní účet. Poštovné a možnosti odeslání jsou také na domluvě. Před zakoupením se mne můžete zeptat dle vaší konfigurace PC zda vám hra půjde dobře či ne. Pokud nezeptáte, tak bohužel ohledně her nebude možnost vrácení hry a peněz i díky ochranám hry nebo jiným věcem. Určitě případně ale mohu později poradit jak hru rozfungovat v případě problému. Jinak u některých her níže píšu ohledně funkčnosti rizika jako je hra Bioshock a Golem - Vodní svět. S tím počítáte a s tím vám nebudu moci pomoci.

Hry :

Condemned (PC) - Dřívější vydání v DVD BOX krabičce - 100 Kč - stav - Jako nové po rozbalení. (Upozorňuji, že je jedno o velmi negativní hru a kupujete jí na vlastní odpovědnost.)
Crazy Taxi 3 (PC) - Vydání v DVD BOX krabičce. - 100 Kč - stav - Jako nové po rozbalení.
Prey (PC) - Původní vydání - 200 Kč - stav - Jako nové po rozbalení.
Bioshock (PC) - Původní vydání - 200 Kč - stav - Stav krabičky je jako nový po rozbalení. Pokud jde o DVD disk, tak má menší škrábance ve větším rozsahu. Bohužel jsem tento stav měl po zakoupení a rozbalení. DVD jde bez problémů přehrát.

- Ochrana hry Bioshock - Hra má ochranu na počet instalací. Co si pamatuji, tak to kdysi bylo nastaveno na 3 instalace a pak to zvedli na 5 instalací. Nakonec ale vyšla oficiální utilita ke hře na deaktivaci instalace, takže by mělo jít instalovat znovu a znovu. Ovšem vždy pouze na jednom počítači a případně pak opět tímto nástrojem deaktivovat. Pokud by jste náhodou měli problém při instalaci hry, tak s tím koupí souhlasíte. Případně si projděte diskuze na intenetu ohledně této ochrany. Takhle si to přibližně pamatuji, ale nic ohledně chodu hry nezaručuji.

Alien Shooter 2 (PC) (Obsahuje i základní hru Alien Shooter 1) - Obě hry jsou v češtině. - 85 Kč - stav - Jako nové po rozbalení.
Golem - Vodní svět (PC) - 50 Kč - stav - CD má menší škrábance, ale bez problémů jde přehrát. Krabička je trochu jetá. (Nezaručuji jestli hru spustíte pod novějšími Windows. Pravděpodobně maximálně pod Windows XP a ani ten nezaručuji. Jde o velmi starou hru.)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6719)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01