celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 467

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Kočky » Ostatní » Savannah SBT - savanová koťátka SBT s PP 

Savannah SBT - savanová koťátka SBT s PP

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Savannah SBT - savanová koťátka SBT s PP

Číslo inzerátu: 3062619
inzerát vložen: 20.6. 2017 08:41
Zadáme překrásná vymazlená čistokrevná koťátka plemene Savannah z našeho vrhu H, narozená dne 14.dubna 2017. Volní jsou poslední 2 kocourci a 2 kočičky. Europas, čip, vakcinace, odčervení,TICA registrace, smlouva, chovatelský servis. K odběru začátkem července.

Stále dostáváme dotazy ohledně dokumentace od koťátek a na praxi některých chovatelů, kteří při prodeji novým majitelům pouze ukáží RL a rodokmeny rodičů koťátek a noví majitelé tak nemají kromě čestného slova v ruce vůbec nic... Všechna naše koťátka jsou s PP, samozřejmě i koťátka prodaná na "mazlíka". Tvrzení, že " koťátka na mazlíka PP nepotřebují " je naprostý nesmysl. Všechna naše koťátka tak dostanou originál Rodného listu vystavený TICA v USA přímo na jméno nového majitele, tedy na Vás! Koťátka prodaná do chovu navíc obdrží originál Rodokmenu vystavený v TICA opět na jméno nového majitele. To vše je automaticky a zcela zdarma!

Jako poděkování za včasnou závaznou rezervaci koťátka ( nejpozději do 30. června 2017 ) od nás nový majitel obdrží startovací balíček. Ten obsahuje pelíšek, kočičí postroj, flexivodítko, hračku, značkové granule a Barf balíček na první dny .

Do nového domova může jít ihned kocourek Ghost a kočička Gilly z předchozího vrhu ze dne 18. ledna.

https://www.youtube.com/watch?v=b80P5EPieTg
https://www.youtube.com/watch?v=gnVgvMMNyd8

Všechny zájemce zveme na nezávaznou návštěvu. Přijďte si koťátka a jejich rodiče prohlédnout, můžete se s nimi pomazlit, probereme spolu problematiku chovu a tak zjistíte, zda je pro Vás právě toto plemeno vhodné. Jako bonus si u nás můžete pomazlit zcela krotkého servala.

Další fotografie, reference případně kontakt na Face : https://www.facebook.com/pavel.dusek.399 Pište prosím pouze vážní zájemci.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1194)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01