celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 440

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Chaty a chalupy » Chalupa k bydlení i k rekreaci, Vítějeves 

Chalupa k bydlení i k rekreaci, Vítějeves

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Chaty a chalupy.

Chalupa k bydlení i k rekreaci, Vítějeves

Číslo inzerátu: 3051921
inzerát vložen: 5.9. 2017 09:28
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje chalupy s velkou zahradou v obci Vítějeves. Vzhledem k lokalitě je nemovitost vhodná k bydlení i k rekreaci.

Jedná se o koncovou řadovou nemovitost o velikosti 2+kk s možností rozšíření. Zadní strana nemovitosti je roubená. Celková výměra pozemku činí 3.212 m², zastavěná plocha a nádvoří 133 m².

Dispoziční řešení: z předsíně se vchází do obytné místnosti s kuchyňským koutem, ze které je vstup do ložnice. Koupelna s vanou, suchý záchod je umístěn zvlášť. K dispozici dvě prostorné komory a místnost na dřevo a uhlí. K domu patří dřevěná přístavba sloužící jako stodola. Nad 1. NP je půdní prostor.

Nemovitost je určena k rekonstrukci. Napojena na IS: plyn, elektřinu, obecní vodovod. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-.

Obec Vítějeves se nachází v okrese Svitavy, 14 km od Letovic a cca 20 km od Svitav a od Poličky. V okolí je krásná příroda s četnými lesy vhodnými pro výlety i pro sběr hub, 6 km od obce se nachází hrad Svojanov. V obci je dobrá občanská vybavenost: škola, pošta, obchod.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3431)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01