celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 525

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Prodej stavebního pozemku v Pozořicích, CP 2.022 m² 

Prodej stavebního pozemku v Pozořicích, CP 2.022 m²

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Prodej stavebního pozemku v Pozořicích, CP 2.022 m²

Číslo inzerátu: 3048528
inzerát vložen: 8.4. 2019 09:01
Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení k prodeji stavební pozemek v Pozořicích, místní část Jezera. Pozemek je situován na okraji obce, 200 m od lesa. Rovina, bez trvalých porostů, obdélníkový tvar, uliční šířka pozemku je 15 m. Orientace pozemku na východ.

Pozemek je dle územního plánu městyse určen k bydlení, k zástavbě rodinnými domy, dle studie územního plánu. V současnosti je pozemek v územní rezervě územního plánu.

Pozemek je tedy v současné době vhodný k investici. Na ploše pozemku vzniknou 2 nové parcely.

Veškeré IS jsou v dosahu cca 70m od hranice pozemku.

Pozořice se nachází 16 km od Brna, na úpatí Drahanské vrchoviny. Je zde veškerá občanská vybavenost – obchody, služby, školky, základní škola,… Obec také nabízí mnoho možností kulturního a sportovního vyžití. Pravidelné autobusové spojení zajišťuje IDS Jihomoravského kraje. Dálniční přivaděč Rohlenka u Tvarožné ve vzdálenosti 5 km, dálniční přivaděč Holubice ve vzdálenosti 2 km.

Domluvte si se mnou prohlídku. Rád Vám pozemek předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01