celkem inzerátů: 10 516  |  inzerce za 24 hodin: 184

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Ostatní » Prodej dvou nemovitostí – výnosová restaurace a RD 4+1 

Prodej dvou nemovitostí – výnosová restaurace a RD 4+1

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Prodej dvou nemovitostí – výnosová restaurace a RD 4+1

Číslo inzerátu: 3021695
inzerát vložen: 5.3. 2018 10:42
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje dvou nemovitostí. Rodinný dům 4+1 s garáží a komerční nemovitost – kompletně vybavená restaurace s velkou zahrádkou a dětským koutkem. Vzhledem k lokalitě a dispozičnímu řešení lze nemovitosti využít ke spojení bydlení a podnikání, případně lze rodinný dům přebudovat na penzion, apod. Nemovitost se nachází v lokalitě Rohatec, 5 km od Hodonína. Restaurace je plně v provozu, funkční, vyhledávaná klientelou z širokého okolí. Majitelům plyne měsíční nájem – výnos.

První nemovitost určená k bydlení: jedná se o zděnou, nemovitost o velikosti 4+1, celková výměra pozemku 206 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 117 m2, ostatní plocha 89 m2. Dispoziční řešení: 1.PP: velké sklepní prostory s vinným sklepem. 1.NP:
obývací pokoj, kuchyň, jídelna, pokoj, samostatná koupelna, toaleta a prostorná chodba. V mezipatře je z podesty schodiště vstup na balkon. 2.NP: dva pokoje se samostatnými vstupy, balkon přístupný z chodby. Bezproblémové parkování v garáži nebo 4 parkovací stání před domem.

Druhá nemovitost: jedná se o zděnou nemovitost, využívanou jako restaurace, s možností rozšíření. Celková výměra pozemku 760 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 386 m2, zahrada 374 m2. Situovaná za rodinným domem. Součástí restaurace je kompletně vybavená kuchyně, dvě prostorné místnosti, které jsou vybavené dřevěnými stoly, židlemi a dřevěnými dekoracemi, které dotváří příjemnou atmosféru. Tyto prostory lze propojit, případně se dají oddělit na místnost s barem a salónek. Francouzskými okny se vchází na rozlehlou zahrádku s pergolou porostlou plodící vinnou révou, se mnoha stylovými doplňky a dětským koutkem. Bezproblémové parkování zajišťují vybudovaná vlastní parkovací stání před domem. Restaurace je v současné době pronajímána dlouhodobě nájemcem, který má zájem v nájmu pokračovat.

Obě nemovitosti mají samostatné vstupy a navíc se dají procházet sklepním prostorem, případně se dají jednoduchou stavební úpravou propojit v přízemí RD. Obě nemovitosti jsou napojeny na všechny IS: elektřina 230V, 400V, obecní vodovod, plyn, veřejná kanalizace. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupních smlouvy bude doložený energetický štítek.

Nemovitosti se nachází v srdci Rohatce, v blízkosti školy, školky, nákupního střediska. Obec je součástí IDS JMK, takže se zde nachází i autobusová a vlaková zastávka. V Rohatci je rovněž i letní kino. Autem se za 5 minut dostanete do centra Hodonína. Tato krásná vinařská oblast skýtá mnohé výlety, ať už na kole nebo pěšky po vinařských stezkách. Postupně se opravuje Baťův kanál, kterým bude možno z Moravy od Hodonína přes Rohatec projíždět až do Napajedel.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3477)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01