celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 438

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Knihy, učebnice » Kuchařky » Česká kuchyně pro každého 

Česká kuchyně pro každého

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kuchařky.

Česká kuchyně pro každého

Číslo inzerátu: 2978432
inzerát vložen: 18.5. 2019 22:33
Autorka Jitka Höflerová. Nakladatelství GEN, 2003, vázaná, s tvrdými lesklými deskami, 270 stran. Nová kuchařská kniha, ve které najdete předpisy na tradiční české pochoutky, recepty na dobroty z celého světa, které u nás v průběhu let již stačily zdomácnět - zkrátka vše, co chutná dospělým i dětem. Dobře poslouží všem zájemcům o odhalení tajů snadného vaření a přípravy chutných pokrmů. Může být vodítkem pro úplné začátečníky v kuchyni, ale i zkušení kuchaři v ní najdou mnoho nové inspirace a spoustu nových receptů. Recepty jsou rozepsány pro čtyři osoby, pokud je to u některého jinak, je počet osob uveden u názvu receptu .Kniha předurčuje příjemně strávené chvíle ve vaší kuchyni, tedy dobrou chuť!
Spoj první a druhé stránky je přelepený průhlednou páskou, nepodařilo se mi však zjistit proč, protože vazba je pevná jako u nové knihy, i celkově je stav knihy velice dobrý. Na zadní předsádce je asi půlcentimetrová skvrnka (viz detail v obrázku).
Zašlu na dobírku (cena za doručení dle pošty) nebo do 100 km dovezu (cena za doručení 50,- Kč).

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7224)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01