celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 896

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Rodinný dům Pegas Top Plus 5+kk+G, 112 m2 

Rodinný dům Pegas Top Plus 5+kk+G, 112 m2

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Rodinný dům Pegas Top Plus 5+kk+G, 112 m2

Číslo inzerátu: 2919935
inzerát vložen: 21.6. 2018 15:44
Uvedená cena je včetně pozemku. Nabízíme Vám výstavbu nízkoenergetického rodinného domu Pegas Top Plus 5+kk+G, už. plocha 112 m2 na stavební parcele o výměře 664 m2 v obci Nymburk - Babín, okr. Nymburk. Pozemky jsou zasíťovány. Jedná se o velmi klidnou lokalitu s vynikající dostupností. Pozemky se nachází pět minut chůze od samotného centra města Nymburku, pět minut jízdy autem od nájezdu na dálnici směr Praha či Poděbrady. Veškerá občanská vybavenost stavebních pozemků (škola, školka, lékař atd.) se nachází v bezprostřední vzdálenosti.
Domy nabízíme v provedení dřevostavby, Two by Four,tedy konstrukce přímo na stavbě. Šířka stěny včetně zateplení 31 cm splňuje status nízkoenergetického domu, dále ve zděném provedení Porotherm, Ytong a Porfix. Konečná cena domu dle výběru stavebního materiálu. Kompletní technické parametry najdete na našich stránkách v sekci dokumenty. Realizace domu od čtyř měsíců od započetí stavby. Vyřídíme za Vás stavební povolení a kompletní financování domu, ale i pozemku dle Vašeho výběru, našim hypotéčním poradcem. Velmi pěkné a moderní bydlení. Výstavbu nabízíme i ve variantě na dokončení. Uvedené ceny našich domů jsou na klíč v provedení standard, včetně základové desky a DPH.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01