celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 387

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Betonové výrobky.

žumpy-septiky-jimky-retenční nadrže

Číslo inzerátu: 2913653
inzerát vložen: 24.9. 2015 19:29
Kvalitní jímky z čisté směsi betonu

jak poznat kvalitní betonovou žumpu?

naše betonové septiky mají světle šedou barvu. je to dáno tím, že směs betonu určená pro výrobu betonových žump je kvalitní, bez nějakých nežádoucích příměsí. takto poznáte kvalitní betonovou žumpu již na první pohled.

horní část nádrže s kontrolou a vstupem s pryžovým těsněním na vestavěné pvc trubce. standartní průměr vstupu je 160mm.
jímka je je zvenku ošetřena asfaltovým nátěrem.sada obsauje: komínový kroužek a desku průlezu
otvor průlezu slouží k extrakci obsahu žumpy.průlezová deska má otvor o průměru 250mm, je přikryta betonovým krytem.
spodní část nádrže 20m3 má drážku pro poskytnutí stability a integrity konstrukce. skořepiny jsou spojeny vodotěsně maltou. žumpa je utěsněna i z vnitřní strany, která je ošetřena nátěrem odolávající působení fekálií.

vyhněte se nekvalitnímu betonu u betonových žump!nekvalitní betonovou žumpu poznáte na první pohled. v betonové směsi jsou různé příměsi dalších materiálů, které způsobují fleky v betonu. do betonu jsou zřejmě přimíchávány další štěrky, strusky a jiné směsi. životnost betonových jímek se tímto snižuje o několik let.vyžadujte správnou instalaci betonové jímky!dvoudílné betonové septiky i jednodílné betonové septiky vždy se lepí na cementovou maltu. komínek se také přilepuje cementovou maltou. jen tak je zaručena dlouhodobá životnost. tímto způsobem eliminujete prosáknutí spodních vod do žumpy.

nepoužívejte pro spoj betonových jímek pěnu!pěna má daleko menší životnost, než cementová malta. časem se vytrácí a díky tomu může dojít k prosakování spodních vod do vašeho septiku. nechcete přece vyvážet žumpu častěji, než je zapotřebí.

betonové jímky vhodné do vysokých spodních vod

díky odborné instalaci, kterou personál zajišťuje při instalaci betonových žump jsou vhodné do vysokých spodních vod. lepením žump cementovou maltou výrazně prodlužujete životnost betonové jímky.

lepení betonových jímek cementovou maltou

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5877)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01