celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Stavební materiál » Podlahové krytiny » Historická cementová neglazovaná dlažba ze španělska 

Historická cementová neglazovaná dlažba ze španělska

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Podlahové krytiny.

Historická cementová neglazovaná dlažba ze španělska

Číslo inzerátu: 2853930
inzerát vložen: 28.6. 2016 10:34
Nabizim španělskou historickou cementovou negazovanou dlažbu/obklad (mam množství modelů). tato historická dlažba/obklad je cca 100 let stará. tato historická dlažba/obklad byla vyrobena ručně, tzn., že každý kus je ručně vyrobený originál. jedná se o cementovou neglazovanou dlažbu či obklad. v současné době máme na skladě asi 80 modelu historických spanelskych cementových dlažeb, ze kterych si muzete také namixovat velmi originální, stylovou, nadčasovou dlažbu, tzv. patchwork. namixováním této historické cementové dlažby ziskáte skutečný unikát,luxusní podlahu s duchem starých časů, kterou nikdo jiný nemá.pokud máte zájem o mix dlažby, tak si dlažbu si můžete namixovat buď přímo u nás ve sladu, nebo na našich webových stránkách najdete speciální tabulku, kde si dlažbu můžete namixovat v pohodlí u počítače. mix ze staré cementové dlažby je velmi populární jako podlaha do restaurace, nebo dlažba do baru, podlaha do hotelu nebo penzionu, velmi často si ji zákazníci pořizují jako dlažbu do kuchyně, koupelny, chodby, na schodiště,atd. velmi populární je mix historické neglazované cementové dlažby do interieru v shabby chic stylu, který je absolutním trendem poslední doby.dlažbu si můžete namixovat nebo použít jenom jeden vzor, výběr je jen na vás.přikládám fotky pro inspiraci, aby jste si udělali obrázek, jak nádherná, originální, nadčasová a luxusní designová dlažba či obklad vznikne použitím historické neglazované cementové dlažby, případně jejím namixováním. tato luxusni historická cementová dlažba, je také vhodna k renovaci a restaurovani historickych objektu a budov, ktere jsou pamatkove chranene a vyzaduji dobove a stylove originalni dlažby.poslední dobou je velmi moderni a stylove pouzivat starou dlažbu i v modernim interieru. absolutně fantastická je tato historická cementová dlažba pro shabby chic interier. tyto dlažby lze použít i jako obklad nebo po impregnaci i pro venkovní použití. tyto nadherne historické dlazby pochazi ze starých vil a měšťanských domů z ruznych koutu spanelska. dlažby jsou perfektně vyčištěné, připravené k položení.rozmer dlazdice: 20x20x2 cmcena: 1800kč/m2navstivte i me ostatni inzeraty, podívejte se na naše web.stránky, mam cca 80 modelu historické spanelske dlazby v ruznem množství. pokud se vám jakákoli dlažba líbí a máte o ni zájem, neváhejte! vzhledem k tomu, že se jedná o dlažbu historickou, tak je nabídka velmi omezená a stejný model už nemusí být nikdy k dispozici.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5879)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01