celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 147

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Stoly » Stolek malý s deskou z kouřového skla 

Stolek malý s deskou z kouřového skla

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Stoly.

Stolek malý s deskou z kouřového skla

Číslo inzerátu: 2728912
inzerát vložen: 6.8. 2014 22:39
Prodám malý stolek. Jeho horizontální plochu tvoří kouřové sklo. Stojí na čtyřech nožkách sestávajících z několika segmentů. Z černě lakovaných kovových trubek, zlatě galvanizovaných kovových ohnutých trubek a zlatě galvanizovaných plastových doplňků. Jeden z těchto plastových doplňků po čase praskl a odlomil se, lze tedy buď tento doplněk něčím nahradit nebo odebrat zbylé tři na zbylých třech nohách stolku, čímž se sníží jeho výška asi o 3cm. Stolek jsem bez této součástky zkusila sestavit, je plně stabilní, vyrovnaný a nikdo nepozná, že něco chybí, je jen nižší o 3cm.
Kouřové sklo je celkem stálé znamení luxusu, při vhodném umístění může stolek sloužit jako atraktivní součást bydlení. Doporučila bych nezatěžovat jej více jak 20kg.
Může sloužit např. jako menší konferenční stolek, pomocný či odkladný stolek, apod...

Ideální by byl osobní odběr z Liberce. Mohu i poslat poštou, pak je nutné počítat s větší vahou kvůli skleněné desce a balení (na balení budu potřebovat alespoň 1 den). Pošta- lze poslat nejlevněji jako cenný balík s příplatkem za křehké.

Rozměry:
Výška: 46,5cm (po odebrání 4 plastových segmentů, včetně prasklého)
Průměr: 54,5cm

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 72)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01