celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 559

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Chovatelské potřeby » Potřeby pro psy » Osatní » Kosmetika pro psy z USA 

Kosmetika pro psy z USA

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Osatní.

Kosmetika pro psy z USA

Číslo inzerátu: 2608428
inzerát vložen: 3.11. 2013 18:49
Hlavním cílem společnosti Isle of Dogs je maximálně podpořit zdraví, krásu a celkový stav každého psa a to zvenku i zevnitř.

Aby se nám to podařilo, snažíme se: Pomoci chovatelům psů pochopit, jak důležitá je správná péče a úprava zvířat. Poskytovat profesionálním kadeřníkům v psích salonech ty nejlepší pokyny a odborné poradenství. Nabízet špičkové kosmetické přípravky pro čtyřnohé členy vaší rodiny. Všichni milujeme psy, ale mnozí majitelé nevědí, jak o ně správně pečovat. Obvykle používají šampóny určené pro lidi, které mají nesprávné pH. Nekoupou zvířata pravidelně a jejich srst se pak může vysušovat. Někteří si dokonce myslí, že je koupání pro ně a jejich psa příliš náročné, neboť psi se koupají neradi. Přesto je pravda, že ve většině ostatních situací se lidé o zvířata starají stejně jako o ostatní členy rodiny. Psi si hrají s našimi dětmi, spí v našich postelích. Necháváme je hlídat, cestujeme s nimi, rádi je hýčkáme. Pro více info nás kontaktujte na čísle 312 245 116 Po - Pá

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1342)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01