celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 1389

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Phil&Teds Verve 

Phil&Teds Verve

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Phil&Teds Verve

Číslo inzerátu: 2535410
inzerát vložen: 4.4. 2013 12:10
Prodam Phil&teds Verve ve velmi dobrém stavu.v záruce do 9/2014 Součástí kočárku je přídavné sedátko double kit s možností polohovani,vložená taška pro mimčo a plastenka pro dva.Kočárek je ještě v záruce.

Nový kočárek vhodný od narození do 6 let. Kočárek na 4 kolech s mnoha vychytávkami. Elegantní, kompaktní design - úžasně zaoblený, kompaktní rám (o 10% kompaktnější než Vibe) Dvojitá přední kola, s tlumiči - hladká manipulace a ovládání díky bezvzduchovým pneumatikám, vyváženým tlumičům, a dvojitým předním kolům. Snadná manipulace s jedním i dvěma dětmi - rozložení hmotnosti poskytuje zážitek ze snadné jízdy a výrazné snížení "pohotovostní hmotnosti" Double kit lze sklopit do 3 poloh - snadno, pomocí jedné ruky sklopíte přídavné sedátko ze vzpřímené polohy do lehu. Ideální poloha pro spánek - přídavné sedátko pod úhlem 34° pro maximální posturální podporu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01