celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1006

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kočárky pro dvojčata » Kočárek pro dvojčata Easy Walker Duo 

Kočárek pro dvojčata Easy Walker Duo

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kočárky pro dvojčata.

Kočárek pro dvojčata Easy Walker Duo

Číslo inzerátu: 1939663
inzerát vložen: 21.4. 2011 22:31
Prodám kočárek Easy Walker Duo, zakoupený v roce 2008, po jedněch dvojčatech.
Jde o kočárek od narození do cca 3 let.

Kočárek je velmi lehký (cca 16 kg ve sporťákové verzi), úžasně obratný (lichoběžníkový podvozek, otáčení kol o 360° i možnost aretace), řiditelný i jednou rukou, snadno zvládá otáčení v úzkých prostorech i "drncání" do schodů. Je použitelný do města i do terénu, projede standardními dveřmi (šířka kočárku 76,5cm). Konstrukce je duralová, důkladná, ale vylehčená, kola velká, nafukovací, terénní gumy, barva signální oranžová (umělé osvětlení zkresluje).

Miminka se převážejí v korbičkách, ilustrační obrázek je převzat z http://www.kocarky.cz/kocarek-easywalker-duowalker-plus.html (trochu jiná řada stejného výrobce, většina informací je platná i pro typ duo). Korbičky lze mít v bytě, podvozek složený v kočárkárně. Každá korbička má moskytiéru i pláštěnku, přidáme "spacák".

Sporťák má možnost dvojího polohování sedaček (pro každé dítě zvlášť), pro každé dítě stříšku, společnou pláštěnku. Upínání je pětibodovým systémem, "spacák" je použitelný i do sporťáku. Sporťák je málo používaný, od roku a čtvrt jsme téměř výhradně chodili.

Celý kočárek je jako nový a jistě jej bude možné posléze prodat i podruhé za solidní cenu.

Celkem tedy nabízíme:

podvozek

2 korbičky

1 tašku na kočárek

2 moskytiéry

2 pláštěnky na korbičky

2 spacáky

dvojsedadlo na sporťák

pláštěnku na sporťák

hustilku a náhradní duše

a další vybavení pro miminka (2x kšandičky do korbiček, chůvička, kojící polštář s pohankovými slupkami, lahvičky na čaj i mléko, ...) .

Pořizovací cena byla přes 27 000 Kč, prodali bychom rádi za cca 15 000 Kč (cena dohodou).

Místo prodeje Brno, možno zaslat více fotografií, zodpovědět dotazy, domluvit prohlídku s montáží jednotlivých částí (tč. je kočárek sporťák, verzi pro novorozence můžeme sestavit na požádání).

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3759)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01